ROCK OTOČEC 2002.
(h-blockx + nomeansno)

7.7.2002. Novo Mesto
odličan koncert, h-blockx dobro zapalili publikum.


nomeansno definitivno dokazali svoju veličinu priuštivši "razdraganoj" publici frenetičnu peražu (oprostite mi na dragaševom "liposukcija" vokabularu- zanio sam se odmah na početku- to mi potvrđuje i hanuma).


riffovi na basu (jebeš gitaru). man in between zna kako se to radi- "right is right, left is wright and bass is in between".

tommy je zakon (ko se još sjeća Andyja none of your fuckin' buisness Kerr-a). ugodan razgovor sa nmn otkriva planove za sljedeću godinu (napokon ćemo ponovo gledati trojac u hokejaškom izdanju). nažalost kenny is dead (samo se šalim- naime kenny, 2-nd drummer, nakon eskapade sa učenjem tap dance-a odlučio je sreću naći u elektrotehnici..... a bio je baš .....bucmast hansonovac).


ukazala se fina prilika, tako da smo u dogovoru sa Robom snimili 55 minuta live materijala u dv formatu te dogovorili obradu istog i slanje na nmn adresu..... ko zna, možda....... u međuvremenu fotke.

svakako treba spomenuti i dotičnog G. Bakića kao odličnog pridruženog člana legendarne zagrebačke underground skupine Čičine brčine, oprostite grupe Korto, u kojoj je navedeni pokazao virtuoznost u općenju na kongama.... a ja mislio da je lajner jedini majmunčić sa dobošem.....pih....
(jedva čekam Krk!!!!!!!)

pozdrav pasuljčetu (BG)vaš zupy means none (& piki - as backup)