NESHVILLE PUSSY

Koprivnica, Kooglana, 9.5.2003.


... tako jednostavno, tako jasno, tako nedostižno mnogima ...

Obećanje treba izvršiti. Ljudi se drže za riječi, a Ruyter za … (pogledajte slike s koncerta koje će Pedo sigurno staviti na stranice Terapije).
Obećao sam napisati tekst, pa eto…

Okupljanje oko 20.30 h u Sax-u, pivo, kave …
Dolazak u Koprivnicu oko 22.00 h - pivo …
Dolazak pred Kooglanu oko ??.?? h - pivo …
Ulazak u Kooglanu oko ??.?? h - pivo …
Babies nismo vidjeli. Niti su me zanimali. (pivo …). Uostalom, tko se hvata za kruh kad se servira MESO?!

U doba kad smo ušli unutra, svirali su Bionic (USA). Velika B U K A , zvučni udar za nepriviknute bubnjiće. Too loud! Garaža, nabrijane gitare, rifovi, bram, bram, bram…. (pivo … kad će ti Neshville Pussys???). OK bend, ali ništ' posebnog (jebi ga, poslije njih su…), dobra predgrupa za zagrijavanje.
(pivo …)
(kad će ti Neshv … YEEEEEAH!!!! AAAAAAARGH!!!! …. )

SAY SOMETHING NASTY MOTHERFUCKER!!!! (pivo leti zrakom… pivo leti zrakom …) Gužva, (buka više ne smeta, BUKA U MODI) gramljavina, znoj, … to je ona jednostavna, tri - akordna buka koja na lice donosi smješak, tjera krv, diže tijelo onima (meni) koji su mislili da više nema smisla pohoditi koncerte jer se više nema što za čuti, vraća vjeru… to je ona buka koju biste svi vi svirali (kada biste to znali)… to je karizma … stav (za koji ste od bendova koje ste slušali u pooosljednje vrijeme sigurni da su si prije izlaska na binu rekli: ajmo im sve jebat!). Tako bi valjda zvučali pijano - ludi ZZTOPMOTORHEADRAMONES u malom klubu.
Jebena tri akorda, tri jednostavna akorda koje TREBA ZNATI VRTJETI. I pjevati napetih vratnih žila. Promuklo. Brutalno. Iskreno. Tako jednostavno, tako jasno, tako nedostižno mnogima.

Pivo koje leti zrakom = strujni udar na bini = prekid koncerta = uh, dobro je, bumo se malo odmorili = GO MOTHERFUCKER GO!!! = nastavak pokajanja za zagubljenu vjeru u R'n'Roll. (dio nabrijane, malo "seljački čudne" publike bacao je previše piva u zrak/binu; ne zato kaj su bacali pivu, naprotiv, nego su bili onak ... glumci, jebi ga).
I kaj još reći? Ženska na basu i ženska na gitari. Izgledaju kako i sviraju, a kako sviraju piše gore (jebeno jebački, a po potrebi vidi slike). Točeno pivo: 10,00 kn. Majca: 100,00 kn. CD: 100,00 kn. Slijedeću noć svirali su u Bassanu. Imaju svoj autobus i svoju opremu (svoju sreću nose sa sobom). Slikanje sa Pussy.

Neki od nas popili su još po pivu, pa smo krenuli doma.
Aha, … Šabo je za uspomenu na Koprivnicu uzeo kvadar (koji mu je bio preteški pa mu je "skliznul") i Ledo zastavu s dućana.
Krevet u cca 3.00 h. (pivska vrtoglavica … sanjah dječake snove da imam TAKAV bend … puno cedevite tijekom noći …).
Probudili smo se oko podneva. Znali smo da smo sinoć vidjeli ODLIČAN BEND!!!

 

Paul Motherfucker Raul