"GREENCAJG": BUTTSHAPERZ, EONI, APFUKEN, BOOMERS
8.7.1999. Zabok, Gjalski

U četvrtak, 8.7.1999. u, nažalost, jako praznom Gjalskom (kao i uvijek četvrtkom, a još i ovako nakon kraja škole i bez plakata, samo uz flyere - bilo je to opet za očekivati) bila je promocija CD-a Greencajg-Varaždin Express, a predstavili su je bendovi: BUTTSHAPERZ, EONI, ABFUKEN, BOOMERS (u Varaždinu je promocija bila u petak, 30. 04. 99. u Rogozu).

BUTTSHAPERZ su već svirali kad sam došao i ne mogu puno reći i na osnovi jedne pjesme na CD-u i to malo svirke (instrumentali) što sam čuo, osim da više očekujem od ex Krankenaša Fiće (no priznajem da ne znam spiku oko benda).

EONI su definitivno carevi večeri i jedva čekam njihov album koji snimaju preko ljeta u Zagrebu (i za koji još nemaju izdavača). Iznenađenje večeri bio je nastup njihovog pridruženog člana - saksofon je odlično svirao, a isto tako se dobro uklopio u bend, čovjek koji je nakon dugo vremena opet na stejdžu i očito željan svirke - DUDO DVORSKI (prvi Kranken pjevač). Nadam se da će to sad raditi češće i da će po završetku faksa osnovati dugonajavljivano KRDO, ili opet KRANKENHAUS, ili....

APFUKEN su jako dugo (i predugo svirali) i pankerirali tako da su BOOMERS nakon njih svirali jako kratko, no oba benda nisu mi previše zanimljiva (iako sam kupio njihovu kazetu na "Greencajg" štandu koji je držao alfa projekta Boro Žmegač), s tim da su BOOMERS ipak profiliraniji u toj domeni i u Exu na promociji Kranken CD-a bili su mi solidni (vidi foto galeriju!).

Naručite si CD na: Boro Žmegač, Čakovečka 3, 42 000 Varaždin, 042 230 330 i ako vidite plakate za promociju u svom mjestu - svakako otiđite na koncert i nabavite si disk!

(times new roman CD)