ELEKTRIK BUTTSHAPERZ

Varaždin, BKD, 10.05.2003.


Gonjeni sinoć probuđenom vjerom u R'n'Roll otišli smo čuti prijatelje. Svirali su Semi serious, EButtshaperz, Wokabaut (AUT) i Seekersplanet.
Ako je sinoćnji prosjek godina posjetitelja bio … pa recimo cca 33 godine, ovdje je bio cca 17 godina niži. Ali nema to veze … i mi smo nekad bili djeca.
Semi serious bolje da nisu svirali. Kaj se mene tiće. Njihovi razredni kolege ih vole. Dobra djeca. Oni (ta djeca) inače slušaju Korn. Ja ne znam kako Korn zvuče, ali su sigurno dobri, nabrijani i opasni jer su takve majce.

Elektrik Buttshaperz bolje da nisu svirali jer ih je tip na mixu uništil, djeca (Korn majce) nisu ništa razumijela (jer oni nose Korn),a ostalih par ljudi (koji ne nose Korn) nije ništa razumjelo zbog tipa na mixu. Inače, ja sam vidio i mogu posvjedočiti da je uz tipa na mixu bio veliki mamut koji mu je prdio u uho.

Wokabaut bolje da nisu svirali. Kaj se mene tiće. Jer oni sigurno vole GreenDay. I djeca (Korn majce) ih kuže. Ja ne slušan GDay i ne nosim Korn majce. Ja sam seljak i ne kužim GDay, Korn majce i Wokabaut. Za vrijeme njihovog nastupa tip na mixu je otišel i odveo je mamuta sa sobom. Zamijenio ga je baptist iz Austrije što je urodilo osjetnim poboljšanjem zvuka.
Seekersplanet nisam čuo jer sam s ženom otišao potražiti tipa s mamutom da im damo sijena za bolju probavu i manji prdež.

Zaključak: bolje da nisu svirali, ni prvi ni drugi, ni treći, i bolje da nije bilo tog koncerta i bolje da u Vž nema ničega. Bolje da su Korn majce (njih cca 50) pili u parku i bolje da je nas cca 10 pilo u bircu i pričalo o sinoćnjem koncertu. Bolje je doma gledati Nightmarestage nego dati 10,00 kn za takvo cendranje (inače, koncert je bio u organizaciji mladih baptističkog vjerskog opredjeljenja,pa je brošura, molitvenika i sličica, i to besplatnih bilo u dovoljnik količinama za svakog posjetitelja, još i da uzme doma za braću, sestre, roditelje i susjede).

Ne kužim koja je svrha svirati pred ... ne kužim zakaj smo došli i platili 2x po cenera za upad ako sam znao što će biti ... ne kužim ... ma, jebi ga ... Ja ionak ništa ne kužim. I boli me kurac za to. Glup sam i naivan. I željan čuti dobre buke. Ja kužim samo kad nešto valja ili je za kurac. A u BKD-u nije valjalo ništa. I sve je bilo za kurac.

A možda sam samo malo razočaran i sjeban znajući da će opet proći puno vremena dok mi neki bend ne vrati vjeru da se isplati ići na koncerte.

... a sve je tako jednostavno, tako jasno, tako nedostižno mnogima ...

 

Paul Motherfucker Raul