najava:
DEPECHE MODE + TECHNIQUE

Zagreb, Dom sportova, 3.11.2001.


DEPECHE MODE news:

* DEPECHE MODE će svoj 3. single "Freelove" (izlazi 5.11., kad im i završava turneja) izdati i na DVD-u, a sadržavati će live snimke Freelove, Breathe i The Dead of Night, snimljene na ovogodišnjoj USA turneji. Na CD singlu dodatna je pjesma "Zenstation", ostatak su remiksi "Freelove". Evo i još jedne, ekskluzivne snimke s bečkog koncerta, provided by PIKI, a ovdje ... pogledajte uvećane fotke i najavu koncerta 3.11. u Zagrebu sa vijestima.

* DEPECHE MODE su 3.11. u Zagrebu (www.bina.hr), a evo i spešl fotke (broj 4) iz Beča, za uvod u koncert, provided by PIKI. Još su 3 tjedna do koncerta, i još 2 nove fotke, a sve će idući tjedan, uvećane, biti u posebnoj najavi koncerta!

* DEPECHE MODE na svojoj turneji sviraju sljedeće pjesme, pa 3.11. možete očekivati playlistu kao:
Easy Tiger/Dream on acoustic - Intro, The dead of night, The sweetest condition, Halo, Walking in my shoes, Dream on, When the Body speaks, Waiting for the night, Sister of night, Surrender, Breathe, Freelove, Enjoy the silence, I feel you, In your room, It's no good, I feel loved, Personal Jesus, Home / Clean, Black celebration, Never let me down again.
Evo i spešl fotke (broj 3) iz Beča, za uvod u koncert, provided by PIKI:

* DEPECHE MODE sviraju u Zagrebu u subotu, 3.11.2001., to već znate, no - svaki tjedan to ćemo ponavljati i objaviti ekskluzivnu novu fotku (thanks to PIKI) s koncerta u Beču (11.9.2001.) - kao najavu zagrebačkog koncerta!

Trk po kartu za DEPECHE MODE! (www.bina.hr) Exciterrrr!!!

* 17.9. 2001. - VIJEST TJEDNA opet priređuje koncertna agencija BINA:
DEPECHE MODE sviraju u Zagrebu u subotu, 3.11.2001.!!!
280 kuna ne bi trebalo biti previše za popuniti veliku dvoranu Doma sportova! Koncertna agencija Bina (www.bina.hr) sigurno će uspjeti s organizacijom ovog koncerta i šteta je da nisu riskirali s U2 (i cijenom od 400 kuna). Zagrebački koncert je predzadnji na euro turneji, koja završava još jenim dodanim koncertom, u Mannheimu, 2 dana nakon Zagreba. U Beču im je predgrupa bila FAD GADGET, a za Zagreb - vidjet će se.

Ekskluzivne fotke DEPECHE MODE (thanks to PIKI) s koncerta u Beču (11.9.2001.):