HARDCORE h'UMOR

piša:
General Potpukovnik
Antraxofilije Bljuvotić

Cenjeni oberpervertiti i mufolozi!

Novi broj popularnog magazina za sodomizirane patuljke i Ukrajinke na radu u inostranstvu, "Hristos u Vašoj špajzi", donosi Vam sledeće:

"BRADOMUF BOŽIĆ BATE"
Željeli bi ste u Novoj godini da Vaša žena, prijateljica, ljubavnica, sekretarica, drolja ili suvozačica u BangBus-u izgleda posebno uzbudljivo??!! "Bradomuf Božić Bate" je pravo rješenje za Vas.
Sve što treba da učinite je da sa poklon lika Božić Bate odlijepite Bradomuf sa njegovog lica i nalijepite ga na veličanstven pičić Vaše pratilje.

Ako više volite obrijane pičiće, onda Vam naša svecki poznata firma nudi i "BRADOMUF SPECIALE" - muf od šećerne vune u svim bojama kojeg možete sa slašću pojesti zavaljeni u međunožje Vaše partnerice, ili ga jednostavno ponuditi kao desert i drugim gostima na novogodišnjem partyu, zajedno sa Vašom dragom.

PLAĆENI OGLAS
" BRABONJAK-TRADE d.o.o."


Iz bogate ponude naših trgovina ovaj tjedan Vam izdvajamo:

ČMARODERMA - soft krema sa vitaminima za Vaš anus. Nakon korištenja ČMARODERME Vaši anusi će biti rastezljivi, mekani i podatni za sve Vaše svakodnevne aktivnosti. Odsada možete slobodno voziti bicikl bez sjedala, primiti aparat za gašenje požara ili spremiti kišobran u Vaš anus.
Posebna ponuda je i krema ČMARODERMA CHAMPAGNE, koja Vam omogućava da sakrijete bocu pjenušca u Vašu guzu i ispalite je u posebnim prilikama na radost Vaše rodbine ili prijatelja.

Poklon svakom kupcu: kanta za bljuvanje od nehrđajućeg čelika sa motivima Mirka Čondića.

 

PLAĆENI OGLAS
(iliti baner iliti banem ti mami u picu):


Ahtung, ahtung !!!

"SMEGMATRON Plus" i na Vašem tržištu!

"SMEGMATRON Plus" bezbolno uklanja sve vrste smegme sa vašeg usirenog glavića.
Odsada onanirajte svakodnevno bez dodatnog pranja Vašeg spolovila.

"SMEGMATRON Plus" ima anatomski izgled prilagođen Vašem anusu, tako da je lako prenosiv i dostupan u svakoj prilici.

Poklon svakom 10-tom kupcu
"SMEGMATRONA Plus": platnena vrećica za sušenje smegme koja se dodaje kao začin svim afrodizijačkim jelima ili služi kao ukras na rođendanskim tortama!

Ovaj proizvod možete naručiti na adresi: www.zdrkajmikituužitu.com